Szertartások

különleges esküvők

Egyedi esküvő

Ha egy igazán személyes, kötetlen, esküvői ceremóniát szeretnétek,akkor az egyedileg rátok szabott esküvőt nektek találták ki. A ceremónia nem sablonos, hanem rólatok szól. Az esküvő előtt személyesen is megismerlek  titeket, a történeteteket és együtt választjuk ki a szertartás menetét, stílusát.  Eskütöket azon a helyszínen teszitek meg,melyen szeretnétek. 

www.facebook.com/szertartasvezetoeskuvore

Már nem az első

Ha már nem az első házasságotok és  nem vágytok nagy felhajtásra vagy világraszóló lakodalomra, akkor válasszátok az egyszerű, de személyes hangvételű esküvőt. Egy szép, kedves szertartás keretében igazán méltó módon ünnepelhetitek meg házasságkötéseteket. Nincs felesleges körítés, nincsenek kőbevésett szabályok,csak ti és a szeretteitek. Igazán olyan lesz amilyenre vágytok.

https://www.facebook.com/szertartasvezetoeskuvore/

Esti - éjszakai szertartás


Nincs is szebb egy kellemes nyári esténél. Miért ne tarthatnátok esküvőtöket egy langyos fáklyafényes nyári éjszakában? A különleges hangulatú esti szertartásokra nemcsak ti, hanem a násznép is mindig emlékezni fog.

https://www.facebook.com/szertartasvezetoeskuvore/

Pénteki esküvő

Évek óta egyre népszerűbbek a pénteki esküvők, lakodalmak. Jó szervezéssel a pénteki napok kiválóan alkalmasak egy szép ünnep megtartására. Ráadásul szombaton egy jó kis morzsaparti is belefér még az esküvős hétvégébe. Amennyiben a pénteki szertartásvezetést választjátok 5 %-al kedvezőbb szolgáltatási díjjal számolhattok. 

https://www.facebook.com/szertartasvezetoeskuvore/


Élettársi fogadalom

Nem terveztek hivatalos házasságkötést, de szeretnétek egy szép szertartás keretében megerősíteni a kapcsolatotokat. A ceremónia alatt  fogadalmat tesztek egymásnak, mely a legszebb része a szertartásnak.  Szívből ajánlom minden olyan párnak, akik szeretnék megajándékozni egymást egy személyes, meghitt ünneppel. 

https://www.facebook.com/szertartasvezetoeskuvore/

Évfordulós megerősítések


Elmentek az évek, sokéves a házasság. A kerek évfordulókat méltóan meg kell ünnepelni,  hiszen  az évfordulós megerősítő szertartások a legszebb eseményei egy házasságnak. A család, a gyermekek, az unokák együtt ünnepelnek a párral, nincs is ennél kedvesebb. 

https://www.facebook.com/szertartasvezetoeskuvore/

Egyéb szertartások


Névadók, születésnapok, temetési szertartások az életünk részei. 

Minden esemény más, egyéni módon kell rá emlékezni, megtartani.

Ezen szertartások kialakításához személyes egyeztetés szükséges. 

etc.mamelanita@gmail.com,

30/2611045

Kérjétek ajánlatomat